Dicle Üniversitesinde fitness salonu açıldı

Dicle Üniversitesinde fitness salonu açıldı

Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı (SKS) tarafından oluşturulan Öğrenci Fitness Salonu hizmete açıldı.

Dicle Üniversitesi tarafından öğrencilere yönelik fitness salonu açıldı.Seanslar eşliğinde bayan ve erkek öğrencilerin hizmetine açılan salonda her türlü, zayıflama, vücut geliştirme, koşu bandı, kondisyon bisikleti mevcut. 08.00 ile 17.00 arası hizmet verecek olan salonda aynı zamanda hijyen standartlarına uygun duşluklar, soyunma kabinleri ve sauna da bulunuyor.

“Ders temposuna yardımcı olacak”

Dicle Üniversitesi Fitness ve Sauna Merkezinin, üniversite öğrencilerinin temiz, nezih ve rahat bir ortamda sağlıklı spor yapmaları için açıldığını belirten Dicle Üniversitesi Spor Birliği Başkanı ve Rektör Yardımcısı Profesör Doktor Sabri Eyigün, “Fitness salonundan yararlanmak isteyen öğrenciler, salona üye olduktan sonra sadece 2 TL karşılığında istedikleri zaman gidip aletleri kullanabiliyor. Salonda kullanılan müzik sistemi de, spor yapanların çalışma motivasyonlarını arttırmalarına katkı sağlıyor. Spor yapmak yoğun ders temposu içindeki öğrencilerin stres atıp rahatlamalarına yardımcı olacak. Öğrencilerin sporlarını yaptıktan sonra sıcak duş alıp üstlerini değiştirerek derslerine dönme şansı da verilen hizmetler arasında” ifadelerini kullandı.

Hafta içi her gün açık olacak fitness salonunda öğrenciler, 2 TL karşılında, 2 saatlik  seanslar halinde yararlanabilecek.   (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.