​Dicle Üniversitesinde liderlik ve fark yaratmak semineri verildi

​Dicle Üniversitesinde liderlik ve fark yaratmak semineri verildi

​Dicle Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından "Liderlik ve Fark Yaratmak" adlı seminer verildi.

Dicle Üniversitesi Mimarlık Fakültesi "Liderlik ve Fark Yaratmak" konulu seminer düzenledi. Seminere konuşmacı olarak Toyota Türkiye CEO’su Ali Haydar Bozkurt konuşmacı olarak katıldı.

Üniversite Kültür ve Kongre Merkezinde verilen seminere Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Tahsin Kılıçoğlu, dekanlar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını Mimarlık Fakültesi Dekan yardımcısı Doç. Dr. Mine Baran yaptı.

Herkesin kendini yaratması umuduyla bu semineri düzenlediklerini dile getiren Baran, “Lider, geleceğe ve değişkenlere yönelik karar vermede yetkin, karanlıkta ışığı görebilen kendisi ile birlikte etrafını da ışığa sürükleyen kişidir. Yani, çevresine ve kendisinin farkında olan ve bunu fark ettirendir. Rüzgârın nasıl estiği fark etmez. Farkı yaratan, kanatlarımızı nasıl açtığımızdır.” dedi.

Seminere konuşmacı olarak katılan Toyota Türkiye CEO’su Ali Haydar Bozkurt, bilgi birikimini, iş tecrübesini gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinlikleri, liderlik ve farkındalık konusunda birikimlerini dinleyicilerle paylaştı.

Liderliğin sırrının vizyoner ve değişime açık olmaktan geçtiğini söyleyen Bozkurt, "Vizyoner olun, değişime açık olun, değişimden korkmayın ve değişimi yönetin.' şeklinde konuştu.

Toyota'nın sektöründeki liderliği ve başarısının altında yatan sırrın "hiç kimsenin düşünmediğini düşünüyor olmaktan' geçtiğini de sözlerine ekledi.

Seminerin sonunda Rektör Prof. Dr. Talip Gül tarafından Toyota Türkiye CEO’su Ali Haydar Bozkurt’a plaket takdim edildi.

İLKHA









Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.