Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin kış spor okulları devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin kış spor okulları devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin, çocukları spora teşvik etmek, bedensel, fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla 10 farklı branşta açtığı Kış Spor Okulları 595 sporcu adayının katılımıyla devam ediyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, çocukların bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla 10 farklı dalda açtığı Kış Spor Okulları devam ediyor. Alanında uzman eğitmenlerin görev yaptığı, 7-18 yaş arası çocukların yararlandığı spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, kort tenisi, kick boks - taekwondo, satranç, masa tenisi, jimnastik ve bisiklet branşlarının eğitimleri veriliyor.

Eğitimlerden 595 çocuk faydalanıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ait spor tesislerinde gerçekleşen eğitimlerde çocuklara, ücretsiz servis imkânı sunuluyor. Kış Spor Okulları’nda futbol kursundan 90, basketbol 194, voleybol 80, kort tenisi 70, kick boks – taekwondo 63, satranç 15, masa tenisi 26, jimnastik 30 ve bisiklet kursundan 27 olmak üzere toplam 595 çocuk faydalanıyor. Sporcu adayları kurslarda verilen eğitimler sayesinde branşları kurallarıyla birlikte öğreniyor. Eğitimler sabah ve öğleden sonra olmak üzere hafta içi ile hafta sonu devam ediyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı Kış Spor Okulları Nisan’da tamamlanacak ve Mayıs’ın başında Yaz Spor Okulları’nın kurs kayıt işlemleri başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler