Diyarbakır'da "Açık Kapı" projesi faaliyete girdi

Diyarbakır'da "Açık Kapı" projesi faaliyete girdi

Diyarbakır'da, halkın istek ve şikâyetlerini paylaşabileceği "Açık Kapı" projesi faaliyete girdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun öncülüğünde başlatılan "Açık Kapı" projesi, Diyarbakır Valiliği vatandaş girişinde, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun katılımıyla faaliyete girdi.

"Açık Kapı Milletin Kapısı" adlı projenin faaliyete girdiği bölümü gezip, bilgi aldıktan sonra bir konuşan Vali Güzeloğlu, vatandaşların her türlü başvurusunun bu kapıda alınacağını belirterek, görevlilerin çözümü ilgili kurumlara ve diğer tüm birimlere ulaştıracaklarını söyledi.

Güzeloğlu, "Vatandaşlarımızın her türlü başvurusunu bu kapıda alacak yetişmiş ve bu anlamda eğitim almış görevlilerimiz, çözümü ilgili kurumlara diğer tüm birimlere ulaştıracaklar. Ön görüşmenin sonrasında gelişmeleri ortaya çıkacak sonuçları kendileriyle paylaşacaklar. Bu paylaşma yüz yüze olacağı gibi telefonlarına mesajı iletme şeklinde ya da cep numaralarını verirlerse o cep telefonlarına mesaj göndererek bilgilendirmek şekliyle olacak. Ayrıca diğer tüm kurumlarımızda da açık kapı projemizin paydaşları olarak bu kurumlar da bu projenin yürütücüsü ve görevleri de belirlenmiş durumda. Onlar da kendilerine gelen bu talepleri, istekleri, dilekleri kendi kurum içinde değerlendirecekler ve ivedilikle açık kapı personelimize ve birimimize iletecekler. Ayrıca özel konularını paylaşmak, özel aktarmak istedikleri varsa onları da alacağımız özel bir görüşme ortamımız var. Bu kapıda psikologlarımız olacak, kurumsal temsilcilerimiz olacak." ifadelerini kullandı. (Mehmet Çelik – İLKHA)







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler