Diyarbakır’da elektrik kesintisi uyarısı

Diyarbakır’da elektrik kesintisi uyarısı

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) tarafından yapılacak bakım, onarım, iletken yenileme ve tesis çalışmaları nedeniyle hafta sonu kentin muhtelif yerlerinde elektrik kesintileri yaşanacağı belirtildi.

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) tarafından daha önceden planlanan bakım, onarım, iletken yenileme ve tesis çalışmaları nedeniyle hafta sonu kentin muhtelif yerlerinde elektrik kesintileri yaşanacağı belirtildi.

DEDAŞ tarafından daha önceden planlanan iletken yenileme ve tesis çalışmaları nedeniyle, 25 ve 26 Şubat’ta Fırat Mahallesinin 520-523 ve 519’uncu sokaklarında 08.00 ila16.00 saatleri arasında enerji kesintileri yaşanacağı bildirildi.

Planlı elektrik kesintileri ile ilgili DEDAŞ’tan yapılan duyuruda: ‘’Şanlıurfa yolu üzeri Fırat Mahallesi 520-523 ve 519. sokaklarda bulunan Telekom Ambarı Kesici Ölçüm Kabini ile Yüzevler Kesici Ölçüm Kabini Yaşamkent çıkışına ait mevcut swallow hattı, aşırı derece yıprandığından, iletken yenileme ve bakım onarım çalışması yapılacaktır. Bu sebeple Şanlıurfa karayolu, Fırat mahallesi 520-523 ve 519. sokaklarında 25 Şubat 2017 ve 26 Şubat 2017 tarihlerinde 08:00-16:00 saatleri arasında enerji kesintileri yaşanacaktır.” denildi

Açıklamada ayrıca, “Şanlıurfa karayolu üzerinde yapılan yeni tesis çalışmasından dolayı, 26 Şubat’ta 08:30 ile 17:30 saatleri arasında yol üzerinde bulunan fabrikalar ve şehir merkezinin bir kısmında enerji kesintisi yaşanacaktır. “ ifadelerine yer verildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.