Diyarbakır 'da görme engelli genç kız okulda ölü bulundu

Diyarbakır 'da görme engelli genç kız okulda ölü bulundu

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi, görme engelli Gurbet Damar'ın okulun soyunma odasında ölü bulunduğu belirtildi.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü 4'üncü sınıfı öğrencisi milli atlet Gurbet Damar(23), antrenman yapmak için gittiği okulun soyunma odasında göğsünden vurulmuş halde bulundu.

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, olayın bir cinayet mi yoksa intihar vakası mı olduğunu araştırıyor.

Edinilen bilgilere göre Damar, saat 13.00 sıralarında antrenman yapmak için okula gitti. Uzun süre antrenman pistine gelmeyen Damar'ı merak eden arkadaşları, milli atleti aramaya koyuldu.

Okulun atletizm tesislerinde bulunan bir soyunma odasında, Damar'ın yerde kanlar içindeki cansız bedeniyle karşılaşan arkadaşları, hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, göğsünden vurulmuş halde bulunan Damar'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ise Damar'ın yanında bir adet tabanca buldu. Damar'ın intihar mı ettiği yoksa cinayete kurban mı gittiği araştırılıyor.

Hatırlanacağı üzere 2017 yılında düzenlenen Uluslararası Görme Engelliler Atletizm Şampiyonası'na katılan Damar, iki farklı kategoride birinci ve ikinciliği elde etmişti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.