"Diyarbakır halkının huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yoktur"

"Diyarbakır halkının huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yoktur"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır merkez Sur il başkanlığına yapılan saldırıyı bir basın açıklamasıyla kınayan İl Başkanı Aydın Altaç, bu saldırının çözüm sürecine yapıldığını söyledi.

DİYARBAKIR  - AK Parti Sur ilçe İlçe binasına yapılan saldırının yeni bir kaos ortamı oluşturmak için bir girişim olarak değerlendiren Altaç, AK Parti Diyarbakır Sur İlçe Başkanlığına yapılan saldırıyı Diyarbakır Halkına, Demokrasiye ve Çözüm sürecine yapılmış olarak kabul ettiklerini söyledi.

 

Altaç, “İçerisinden geçtiğimiz bu hassas dönemde Diyarbakır’ın ülkemizde ki imajına ve huzur ortamına zarar verecek bu tip olayların bir daha tekrarlanmamasını temennimizdir.  Bu tür olayların yaşanması bizleri ziyadesi ile rahatsız etmiştir. Yapılan bu menfur saldırılar halkımızın gerçekleri daha net görmesine neden olmuştur. bu saldırıları yapanların amacı yeniden şiddet ve kaos ortamı oluşturmaktır. Huzuru kaçırmaya çalışanlara karşı dirençli olacağız, kardeşlik mesajları vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Güvenin ve istikrarın sağlanmaya çalışıldığı bir dönemden geçildiğini ve böyle bir dönemde yapılmış olan böyle bir saldırının manidar olduğunu belirten Altaç, “Diyarbakır halkının huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yoktur. Siyasi Partiler Demokrasinin olmazsa olmazıdır. Herkes ve herkesim Siyasi Partilerin düşüncelerine saygı duymalıdır. Sur İlçe Başkanlığımıza Yapılan Bu Menfur saldırı karşısında herkesi sağduyuya davet ediyoruz. Temennimiz bu tür saldırıların bir daha yaşanmamasıdır.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.