Diyarbakır Kutlu Doğum etkinliğinin kameralara yansıyan ayrıntıları

Diyarbakır Kutlu Doğum etkinliğinin kameralara yansıyan ayrıntıları

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 17 Nisan Pazar günü Diyarbakır’da düzenlenen ve yüzbinlerin katıldığı Kutlu Doğum etkinliğinin ayrıntılarıyla tüm görüntülerini yayınlandı.

Peygamber Sevdalıları Platformu’nun “Vahdet ve kardeşlik peygamberi Hz. Muhammed” temasıyla Diyarbakır’da düzenlediği ve yüzbinlerin katılım gösterdiği Kutlu Doğum etkinliğinin kameralara yansıyan tüm ayrıntıları yayımlandı.

17 Nisan Pazar günü düzenlenen etkinlikte 21 kişilik İLKHA ekibinin kamera ve fotoğraf makinalarına takılan ayrıntılar, halkın yaşadığı heyecan ve coşkuyu gözler önüne seriyor.

Son yaşanan çatışmalı süreç nedeniyle büyük acı ve mağduriyet yaşayan mustazaf Kürt halkı, Nisan ayı ile birlikte Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenmeye başlayan Kutlu Doğum etkinlikleriyle yeniden oluşan manevi motivasyonla hayata tutunmaya çalışıyor.

Düzenlenen etkinlikler içerisinde en büyük organizasyon olan Diyarbakır programı, yerli ve yabancı birçok basın kuruluşu tarafından takip edilerek, buradan verilen mesajlar İslam coğrafyasına ve dünya kamuoyuna ulaştı.

Birlik ve beraberlik vurgusunun ön plana çıktığı Diyarbakır Kutlu Doğum etkinliğini güçlü bir kadroyla takip eden İLKHA, yayınlanan/yayınlanmayan tüm görüntüleri kamuoyuyla paylaştı. Görüntüler, sabahın erken saatlerinden itibaren halkın etkinlik alanına akın etmesiyle başlayarak, programın son anına kadar devam ediyor. Yayınlanan fotoğraflarda ise öne çıkan, ilginç, sıra dışı kareler yer alıyor.  (İLKHA) 




































































































 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler