Diyarbakır Lice'de PKK operasyonu: 1 ölü

Diyarbakır Lice'de PKK operasyonu: 1 ölü

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde düzenlenen operasyonda 1 PKK'li öldürülürken, çok sayıda mühimmat ile yaşam malzemesi ele geçirildi.

Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı Şenlik köyü Akçapınar mezrasında gerçekleştirilen operasyonda, 1 PKK'linin ölü ele geçirildiği, tespit edilen sığınak ve barınaklarda ise çok sayıda mühimmat ile yaşam malzemesine el konulduğu bildirildi.  

Konuyla ilgili Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "3 Ekim 2018 günü Lice ilçesi Şenlik Köyü Akçapınar Mezrası mülki sınırları içerisinde başlatılan operasyon neticesinde; 1 terörist, 1 adet AK-47 Kaleşnikof P.Tf., 4 adet AK-47 Kaleşnikof P.Tf. şarjör, 90 adet AK-47 Kaleşnikof P.Tf. fişeği, 2 adet el bombası, 1 adet hücum yeleği, 1 adet sırt çantası, giyim ve yaşam malzemesi ile birlikte ölü olarak etkisiz hale getirilmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında, delil niteliğine haiz olan silah, mühimmat ve diğer malzemelerin muhafaza altına alındığı, el bombaları ve tespit edilen 2 adet sığınak ile 1 adet barınağın imha edildiği belirtildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler