Diyarbakır Mezopotamya Mahallesi'nde madde bağımlıları mahalleliyi tedirgin ediyor

Diyarbakır Mezopotamya Mahallesi'nde madde bağımlıları mahalleliyi tedirgin ediyor

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde boş bir araziyi mesken tutan madde bağımlıları mahalle sakinlerini tedirgin ediyor.

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesi Mezopotamya Mahallesi'nde bulunan boş bir araziyi mesken tutan uyuşturucu ve içki bağımlıları mahalle sakinlerini tedirgin ediyor.

Mahalle sakinleri, akşamları dışarı çıkamadıklarını belirterek, çocuklarına kötü örnek olunduğunu ve kendilerinin de can güvenliklerinin olmadığını söylediler.

Mahalle sakinlerinden Ali Bal, bazı şahısların özel araçlarla boş araziye gelip içki ve uyuşturucu kullanıldıklarını ayrıca araçlarda fuhuş yapıldığını belirtti.

Duruma tepki gösteren Bal, "Evimizin karşısında bulunan boş arazi kayalık olmasında dolayı 9-18 yaş arası gençler gelip uyuşturucu maddeler kullanıyorlar. Akşamları çocuklarımız ve kadınlarda korkudan dışarı çıkamıyor. Çevrede yürüyüş yapmak isteyenler madde bağımlıları nedeniyle bundan vazgeçiyor. Geceleri özel araçlarla kadın erkekli buraya gelip müziğin sesini sonuna kadar açıp bizleri rahatsız ediyorlar." dedi.

"Emniyete söyledik ama kimse ilgilenmedi"

Madde bağımlılarının çocuklara çok kötü örnek olduğunu belirten Bal, "Daha önce belediye buraya gelip kayalık bölgeyi temizleyeceklerini söylediler. Bizde başvuruda bulunduk, emniyete söyledik ama kimse ilgilenmedi. Bizi çok rahatsız ediyorlar. Araçlarını park edip içki içip ve fuhuş yapıyorlar. Bir an önce Kayapınar Belediyesinin ve emniyetin bunun önlemini alması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler