Diyarbakır Silvan'da kardeşlerin kullandığı araçlar çarpıştı: 1 ölü 10 yaralı

Diyarbakır Silvan'da kardeşlerin kullandığı araçlar çarpıştı: 1 ölü 10 yaralı

Diyarbakır'da iki kardeşin kullandığı servis aracı ile otomobilin çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralandı.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde iki kardeşin kullandığı servis aracı ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 8'i öğretmen 10 kişi de yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Silvan-Boyunlu Karayolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Nihat Bayhan (47) yönetimindeki 72 KC 734 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi nedeniyle karşı şeride geçti.

Nihat Bayhan'ın ağabeyi Atilla Bayhan'ın (38) kullandığı ve içerisinde öğretmenlerin bulunduğu 21 SC 256 plakalı minibüs, ters istikametten gelen otomobille çarpıştı.

Nihat Bayhan'ın eşi Nafiye Bayhan (47) kaza yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 8'i öğretmen 10 kişi, çevredekilerin yardımıyla araçlardan çıkarıldı.

Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Silvan Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Burada tedavi altına alınan bazı yaralılar, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerine sevk edildiler.

Hayatını kaybeden Bayhan'ın cesedi, otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.