Diyarbakır Valiliği: Bonzai değil esrar kullanmış

Diyarbakır Valiliği: Bonzai değil esrar kullanmış

Diyarbakır'da bonzai krizine giren bir kişinin ailesini rehin aldığı yönünde çıkan haberlere yönelik bir açıklama yapan Diyarbakır valiliği, ismi geçen şahsın bonzai değil esrar kullandığını belirterek bu yönde çıkan haberleri tekzip etti.

DİYARBAKIR  - Bonzai uyuşturucu maddesi kullandıktan sonra ailesine şiddet uyguladığı ve ailesinden bir kişiyi rehin aldığı yönünde basına düşen haberler üzerine bir açıklama yapan Diyarbakır Valiliği, M.Ç isimli şahsın esrar bağımlısı olduğunu ve uyuşturucu kullanmak suçundan daha öncede hakkında işlem yapıldığını belirtti.

 

Valiliğin yapılan açıklamasında; “Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğünün uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına yönelik yürütülen çalışmalarında, bonzai olarak bilinen sentetik kannabinoid maddesine rastlanılmamış, bu yönde bir yakalama yapılmamış ve bu maddenin kullanıldığına dair herhangi bir bulguya ulaşılmamıştır. Haberde ismi geçen M.Ç. adlı kişi de bonzai maddesi kullanmamıştır.” ifadelerini yer verildi.

 

Ayrıca, 14 Eylül günü meydana gelen olayda M.Ç. isimli şahıs hakkında ailesine uyguladığı şiddet sebebiyle de adli tahkikatın başlatıldığı belirtildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.