Diyarbakır Valiliği: Saldırıda 3 kişi öldü 45 kişi yaralandı video foto

Diyarbakır Valiliği: Saldırıda 3 kişi öldü 45 kişi yaralandı video foto

Diyarbakır’da gerçekleşen bombalı araç saldırısı sonrası valilikten yapılan açıklamada 3 kişinin öldüğü, 12’si polis 45 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde polis aracının geçişi sırasında gerçekleşen bombalı araç saldırasıyla ilgili valilik tarafından bir açıklama yayımlandı.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Terör örgütü adına bir ilçede bulunan fabrikaya el koyma suçu nedeniyle gözaltına alınan BTÖ mensubu şahısların doktor raporu almak için hastaneye götürülmeleri esnasında, saat 16.30 dolaylarında, Batıkent kavşağı mevkiinde bomba yüklü araç patlatılmıştır. Araç içerisinde 9 polis, 7 şüpheli olduğu, civarda oturan ve olay esnasında seyahat eden vatandaşlar ile çay bahçesinde oturan vatandaşların da aralarında olduğu yaralılar bulunmaktadır.”

Açıklamanın devamında, “Olayda 12 polis 33 sivil vatandaş olmak üzere toplam 45 kişi yaralanmıştır. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını kaybetmiştir.” denildi.

İLKHA





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.