Diyarbakır Valiliğinden logo uyarısı

Diyarbakır Valiliğinden logo uyarısı

​Diyarbakır Valiliği"81 İlden Gelen Yöresel Tatlar Diyarbakır’da Buluşuyor" adlı etkinlik davetiyelerinde kullanılan logo hakkında uyardı.

Diyarbakır Valiliği, "81 İlden Gelen Yöresel Tatlar Diyarbakır’da Buluşuyor" adlı etkinlik davetiyelerinde kullanılan valilik logolarının valiliğin izni dışında kullanıldığını belirtti.

Valiliğin yazılı açıklamasında, “İlimizde faaliyet göstermekte olan Vizyon Fuar Organizasyon adlı ticari bir kuruluş tarafından düzenleneceği belirtilen ‘81 İlden Gelen Yöresel Tatlar Diyarbakır’da Buluşuyor’ adlı etkinliğe ait davetiyelerde ve tanıtım materyallerinde Valiliğimizin logosu kullanılmış olup bu durum, söz konusu etkinliğin düzenlenmesinde Valiliğimizin paydaş olduğu intibası uyandırmaktadır. Valiliğimizin logosu anılan etkinliğe ait davetiyelerde ve mevcut olması halinde hazırlanan görsellerde izinsiz olarak kullanılmış olup, Valiliğimiz söz konusu etkinliğin bir paydaşı değildir. Etkinliğe katılıp, katkıda bulunmak isteyecek olan firma ve vatandaşlarımızın muhtemel bir mağduriyet yaşamamaları adına konuya duyarlılık göstermeleri önem arz etmektedir.” denildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.