Diyarbakır Valisi kanaat önderleri ve muhtarlarla bir araya geldi

Diyarbakır Valisi kanaat önderleri ve muhtarlarla bir araya geldi

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaköy ilçesinin kanaat önderleri ve muhtarlarıyla bir araya geldi.

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaköy ilçesinin kanaat önderleri ve muhtarlarıyla bir araya geldi. Buluşmada ilçenin durumu hakkında istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Güzeloğlu muhtarlara hitaben yaptığı konuşmasında, "2 yıldır her geldiğimizde Kocaköy'de güzel hayırlı işler yapıldığını, ilçe kimliğine yakışır çalışmaların yapıldığını büyük bir mutlulukla görüyoruz. İşin açıkçası bu sadece Kocaköy'de değil, Diyarbakır'ın her köşesinde, ilçesinde, bölgesinde aynı heyecan, aşk, gayret ve çalışmalar var. Bizim insanımız her şeyin en iyisine ve güzeline layıktır. Biz buna inanıyoruz, bütün vatandaşlarımız birinci sınıf vatandaştır, birinci sınıf hizmet almak zorundadır ve hamdolsun bunu yapacak irademiz, gücümüz, varlığımız ve gayretimiz de vardır. El birliğiyle, güç birliğiyle ama en önemlisi gönül birliğiyle insanımıza hizmet etme ve hayır duasını alma noktasında çok önemli mesafeler kat ettiğimizi gördük." ifadelerine yer verdi.

"Milletine hizmet etmek, milletinin geleceğini bugünden daha iyi eylemektir"

Millete hizmetin, milletin geleceğini bugünden daha iyi eylemek olduğunu belirten Güzeloğlu, "Şimdi tabii ki hizmet kervanı yürüyecek, hizmet hiçbir zaman bitmeyecek. İnsanın olduğu her yerde daima beklenti olur. Daha iyiye daha güzele doğru bir istek olur. Bu da normaldir, hakkıdır da. Her insanın daha iyiyi isteme, daha güzel şekilde birlikte yaşama hakkı vardır. Zaten devlet bunun için vardır. Milletine hizmet etmek, milletinin geleceğini bugünden daha iyi eylemektir. Bizim çabamızda bu, gayretimiz de bu, heyecanımız bu, amacımız da budur." şeklinde konuştu.

Vali Güzeloğlu'nun konuşmasının ardından Kocaköy Kaymakamı Yusuf Turhan ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Sabaz tarafından Kocaköy ilçesine yapılan hizmetlerle ilgili bilgilendirme sunumları yapıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.