Diyarbakır'da 2 vali yardımcısı ile 1 kaymakam tutuklandı

Diyarbakır'da 2 vali yardımcısı ile 1 kaymakam tutuklandı

15 Temmuz’daki ABD destekli darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY’ye yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Diyarbakır'da gözaltına alınan Diyarbakır 2 Vali Yardımcısı ile Hani İlçe Kaymakamı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

15 Temmuz’daki ABD destekli darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY’ye yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Diyarbakır'da gözaltına alınan Diyarbakır Vali Yardımcıları Mimar Sinan Batmaz ve Remzi Kattaş ile Hani İlçe Kaymakamı Tahir İğde tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alınan Diyarbakır Vali Yardımcıları Mimar Sinan Batmaz ve Remzi Kattaş ile Hani İlçe Kaymakamı Tahir İğde, Eğil Kaymakamı Sinan Aslan ve  kaymakam adayı Hakan Kaya gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen 5 şüpheli, Savcılık tarafından tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne gönderildi.

Şüphelilerden, Vali Yardımcıları Mimar Sinan Batmaz ve Remzi Kattaş ile Hani İlçe Kaymakamı Tahir İğde tutuklanırken, diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler