Diyarbakır’da 22 Haziran'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır’da 22 Haziran'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır Valiliği, 22 Haziran 2018 günü bazı güzergâhların trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Avukat Zekeriya Yapıcıoğlu tarafından yapılacak olan miting nedeniyle yarın, şehrin bazı yollarının araç trafiğine kapatılacağı açıklandı.

Diyarbakır Valiliği, 22 Haziran 2018 günü bazı güzergâhların trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

Valilik tarafından yapılan açıklamada “İlimizde 22 Haziran 2018 günü Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Avukat Zekeriya Yapıcıoğlu tarafından yapılacak olan etkinlik nedeniyle etkinliğin yapılacağı alana yakın yollarda giriş ve çıkışlarda vatandaşların mağdur olmaması adına etkinlik süresince bazı yollar trafiğe kapatılacaktır.” denildi.

Açıklamada saat 10.00’dan mitingin biteceği saate kadar trafiğe kapatılacak olan yollar ve alternatif güzergâhlar şu şekilde belirtildi:

Akkoyunlu Caddesinde; Ofis Kavşağı’ndan kapanacaktır. Alternatif olarak Ekinciler Caddesi-Hintlibaba Caddesi’ni takiben Ali Emiri Caddesi’ne verilecektir.

Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde; Sezai Karakoç Kavşağı’ndan kapanacaktır. Alternatif olarak Cemiloğlu Caddesi, Klavuz Caddesi takiben Nükhet Coşkun Caddesine veya Şehitlik Kavşağı-Ali Emiri Caddesi takiben Elazığ Caddesi’ne verilecektir.

Cemiloğlu Caddesi’nde; Bağlar Polis Merkez Amirliği önünden kapanacaktır. Alternatif olarak Klavuz Caddesi ve Gürsel Caddesi takiben Nükhet Coşkun Caddesi’ne verilecektir.

İstasyon Caddesi’nde; İstasyon Caddesi-İnaloğlu Caddesi kesişiminden kapanacaktır. Alternatif olarak Ali Emiri Caddesi takiben Elazığ Caddesi veya Ekinciler Caddesine verilecektir.

Kışla Caddesi’nde; İstasyon Caddesi-Kışla Caddesi kesişiminden kapanacaktır. Alternatif olarak Ekinciler Caddesi takiben Elazığ Caddesine verilecektir.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler