Diyarbakır’da 23 Nisan'da trafiğe kapanacak yollar açıklandı

Diyarbakır’da 23 Nisan'da trafiğe kapanacak yollar açıklandı

Diyarbakır’da pazartesi günü "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri" nedeniyle bazı yolların kapanacağı belirtildi.

Diyarbakır'da 23 Nisan 2018 Pazartesi günü "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri" nedeniyle Diyarbakır Valiliği bazı yolların kapanacağını duyurdu.

Açıklamada, “İlimizde 23 Nisan 2018 günü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında Anıtpark ve Kayapınar Kent Meydanı civarında vatandaşlarımızın etkinliğin yapılacağı alana yakın yollarda giriş ve çıkışlarda mağdur olmaması adına etkinlik süresince trafiğe kapatılacak olan yollar ve alternatif güzergâhlar aşağıda belirtilmiştir.” denildi.

23 Nisan 2018 Pazartesi günü saat: 07.00 ile etkinlik bitimine kadar kapatılacak olan yollar şöyle sıralandı:

"Selahaddin Eyyubi Bulvarı ile Mahabad Bulvarı kesişiminden; Selahaddin Eyyübi Bulvarı ile Yılmaz Güney Caddesi kesişimine kadar tören esnasında trafiğe kapanacaktır. Alternatif olarak 75 Metrelik Yol, 50 Metrelik yol ve bu yollara açılan cadde ve sokaklara verilecektir.

Ekinciler Caddesinde; Kışla Caddesi ile İnaloğlu Caddesi arası kapanacaktır. Alternatif olarak Akkoyunlu Caddesi takiben İstasyon Caddesine verilecektir.

Hintlibaba Caddesinde; Kışla Caddesi İle İnaloğlu Caddesi arası kapanacaktır. Alternatif olarak Elazığ Caddesi ve Ali Emiri Caddesine Verilecektir.

İnaloğlu Caddesinde; Ekinciler Caddesi İle Hintlibaba Caddesi arası kapanacaktır. Alternatif olarak Ali Emiri Caddesi takiben İstasyon Caddesi veya Elazığ Caddesine verilecektir.

Kışla Caddesinde; Ekinciler Caddesi Kesişiminden Hintlibaba Caddesi kesişimine kadar kapacaktır. Alternatif olarak Elazığ Caddesi ve İstasyon Caddesine verilecektir."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler