Diyarbakır’da 441 bin öğrenci karne aldı

Diyarbakır’da 441 bin öğrenci karne aldı

​2017-2018 eğitim-öğretiminin yarıyıl tatilinde Diyarbakır’da 441 bin öğrenci karnesi aldı.

2017-2018 eğitim-öğretimin sömestr tatilinde Diyarbakır'da 441 bin öğrenci karne heyecanını yaşadı.

Türkiye genelinde okul öncesi eğitim kurumları ile ilk ve ortaöğretimde okuyan yaklaşık 18 milyon öğrenci, bugün karnelerini aldı. Karne almanın heyecanını yaşayan öğrenciler, duygularını İLKHA’ya paylaştı.

Derslerinin iyi olduğunu söyleyen Mehmet Çiftsüren, "Çok güzel duygular hissediyorum. Başarılarımın emeğini aldım ama yediğim bir soruşturmadan dolayı belge alamadım. Bu yüzden üzgünüm. Ailem karnemi gördüklerinde bir güzel tebessüm olacak ama belge nerede dediklerinde o zaman kafamızı önümüze eğeceğiz.” dedi.

Belge alamadığı için hem kendisinin hem de ailesinin üzüleceğini belirten Muhammed Cennet ise “Karnemi aldım çok mutluyum başarılı olduğumu da düşünüyorum ama bir suç yüzünden belge alamadım. Hakkımın bu olmadığını düşünüyorum. Ailem notlarıma sevinecek ama belge almadığım için hem ben hem onlar üzülecek. Belge almadığım için hediye beklemek ne benim fikrime uyar ne de onların.” ifadelerini kullandı.

Her dönem başarı sergilediği için ailesinin başarısına alıştığına dikkat çeken Berfin yıldırım ise “Karnemi aldığım için çok mutluyum. Ortalamam baya iyi.” diyerek sevincini dile getirdi.

İLKHA















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler