Diyarbakır’da 81 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Diyarbakır’da 81 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Diyarbakır’da piyasa değeri 325 bin TL olan 81 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde değişik adresleri yapılan baskınlarda; piyasa değeri yaklaşık 325 bin TL olan toplamda 81 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayda ayrıca, ‘Kasten adam öldürme’ suçundan 8 yıldır aranan şahısta yakalandı.

Aslanoğlu Mahallesi’nde yapılan baskında piyasa değeri yaklaşık 140 bin TL olan toplam 35 paket kaçak sigara, bir adet ruhsatsız kurusıkı tabanca, bir adet ruhsatsız av tüfeği ile birlikte kaçakçılıktan elde edilen 23 bin 350 TL nakit para ele geçirildi.

Ayrıca yapılan yol kontrollerinden bir haftada piyasa değeri yaklaşık 185 bin TL olan toplamda 46 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, “Yapılan aramalarda 185 bin TL değerinde toplamda 81 bin paket kaçak sigara,1 adet 7,65 mm kurusıkı tabanca,1 adet ruhsatsız av tüfeği, 23 bin 350 TL Kaçakçılıktan elde edilen nakit para ve ‘Kasten Öldürme’ suçundan 8 Yıldır Aranan bir Şahıs yakalanmıştır” denildi.

Olayla ilgili 4 kişinin ise gözaltına alındığı belirtildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.