Diyarbakır'da AK Partililer tezahürat nedeniyle birbirlerine girdi

Diyarbakır'da AK Partililer tezahürat nedeniyle birbirlerine girdi

​Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker'in katılımıyla düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısında bir ilçe teşkilatının tezahüratı üzerine partililer arasında arbede yaşandı.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Diyarbakır birinci sıra milletvekili adayı Mehdi Eker'in katılımıyla AK Parti Diyarbakır milletvekili aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Bir düğün salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker, bir konuşma yaptı. Eker'in konuşması esnasında Bismil Gençlik Kolları üyesi bir grup tezahüratlarda bulundu.

Bunun üzerine İl Gençlik Kolları üyesi bir grup, “İlçelerin değil, genel slogan atın” şeklinde uyarı ve tepkide bulundu.

Uyarının ardından iki grup arasında sözlü dalaşmalar oluştu. Tartışmanın büyümesi üzerine iki grup arasında kavga çıktı. Polis, iki grubu ayırmaya çalışırken bazı kişileri de gözaltına aldı. Ancak daha sonra partililerin devreye girmesiyle gözaltına alınan kişiler serbest bırakıldı.

Buradaki programın ardından Bakan Kurtulmuş ve partililer, teravih namazı için Hazreti Süleyman Camii'ne geçti. Aynı gruplar bu kez Hazreti Süleyman Camii'nin bahçesinde kavga etti ve kavgada bazı partililerin yaralandığı belirtildi.

Polisin ve partililerin araya girmesiyle kavga yatışırken parti yetkililerinin iki grubu barıştırmak için devreye girdiği ifade edildi. (Emrah Deniz- İLKHA)




 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler