Diyarbakır’da Askeri Hava Alanı önündeki bomba ihbarından hırsızlık olayı çıktı foto video

Diyarbakır’da Askeri Hava Alanı önündeki bomba ihbarından hırsızlık olayı çıktı foto video

Diyarbakır’da Askeri Hava Alanı önüne bırakılan çanta kısa süreli bir paniğe yol açarken çanta sahibinin olay yerine gelmesiyle olayın bir hırsızlık vakası olduğu ortaya çıktı.

Diyarbakır Merkez Bağlar ilçesi Askeri Hava Alanı önünde park eden bir aracın önüne bırakılan şüpheli çanta kısa süreli bir paniğe yol açtı.

Olay yerine gelen bomba imha ekipleri müdahalesi sırasında çantanın sahibi olduğunu söyleyen bir kişinin olay yerine gelmesiyle, çantanın çalıntı olduğu ortaya çıktı.  

Çevre sakinlerinin çantayı fark etmesi sonrası polise haber vermesiyle olay yerine gelen polis ve bomba imha ekipleri, şüpheli çantanın bırakıldığı alana geniş güvenlik şeridi çekerek yakınlarda bulunan esnafı olay yerinden uzaklaştırdı. Çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınan şüpheli çantanın sahibinin ortaya çıkmasından sonra ise alınan önlemler sonlandırıldı.

Aracının camının kırılarak çantasının araçtan çalındığını belirten çanta sahibi, çantada kıymetli eşyası olmadığı için şikâyet başvurusunda bulunmadığını söyledi.

Çanta sahibi içinde elbiseleri olan çantasını alarak, camı kırılan aracıyla olay yerinden ayrıldı.İLKHA







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.