Diyarbakır'da bazı yollar kapanacak

Diyarbakır'da bazı yollar kapanacak

​Diyarbakır'da "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103'üncü yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler nedeniylebazı yolların kapanacağı belirtildi.

Diyarbakır'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103'üncü yıl dönümü ile ilgili olarak yapılacak etkinlikler nedeniyle alınacak güvenlik tedbirleri kapsamında bazı yolların kapatılacağı belirtildi.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, vatandaşlarımızın etkinliklerin yapılacağı bölgeye yakın yollarda giriş ve çıkışlarda mağdur olmaması adına trafiğe kapatılacak olan yollar ile alternatif güzergâhları belirlendiği ifade edildi.

Açıklamanın devamında, 18 Mart 2018 günü 07.00 ile 10.00 saatleri arası kapatılacak yollar şöyle sıralandı:

"Sezai Karakoç Bulvarı; Mehmet Akif Ersoy Caddesi-Yaradanakul Caddesi kesişiminde kapatılacaktır. Alternatif olarak; İstasyon Caddesi'ni takiben Göçmenler Caddesi ve Cemiloğlu Caddesi'ne veya İstasyon Caddesi'ni takiben Turistik Cadde, Hintlibaba Caddesi'ni takiben Ali Emiri Caddesi güzergâhlarına verilecektir.

Şehitlik Caddesi'nde; Sezai Karakoç Bulvarı-Şehitlik Caddesi kesişiminden kapatılacaktır. Alternatif olarak; Yaradanakul Caddesi'ne açılan sokaklar kullanılarak Mehmet Akif Ersoy Caddesi güzergâhına verilecektir."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.