Diyarbakır’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

HDP tarafından Diyarbakır’da düzenlenecek olan açık hava toplantısı nedeniyle bazı güzergâh ile caddelerin trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Diyarbakır Valiliği, HDP'nin Cumartesi günü düzenleyeceği açık hava toplantısı nedeniyle bazı güzergâh ile caddelerin trafiğe kapatılacağını bildirdi.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, HDP'nin yarın 12.00-17.00 saatlerinde Diyarbakır İstasyon Meydanında düzenleyeceği açık hava toplantısında alınacak güvenlik tedbirlerinden dolayı etkinlik alanının yapılacağı güzergâh ile bazı caddelerin, araç trafiğine kapatılacağı ifade edildi.

Açıklamada, bu akşam saat 20.00'dan başlamak üzere yarın saat 18.30’a kadar bazı yolların trafiğe kapacağı belirtilerek şöyle denildi:

"Akkoyunlu caddesinde; Ofis Kavşaktan kapanacaktır. Alternatif olarak Ekinciler Caddesi-Hintli Baba Caddesi’ni takiben Ali Emiri Caddesi’ne verilecektir. Mehmet Arif Ersoy Caddesi’nde; Sezai Karakoç Kavşağı’ndan kapanacaktır. Alternatif olarak Cemiloğlu Caddesi, Kılavuz Caddesi Takiben Nükhet Coşkun Caddesi’ne veya Şehitlik Kavşağı-Ali Emiri Caddesi takiben Elazığ Caddesi’ne verilecektir. Cemiloğlu Caddesi’nde; Bağlar Polis Merkez Amirliği önünden kapanacaktır. Alternatif olarak Kılavuz Caddesi ve Gürsel Caddesi takiben Nükhet Coşkun Caddesi’ne verilecektir. İstasyon Caddesinde; İstasyon Caddesi-İnaloğlu Caddesi kesişiminden kapanacaktır. Alternatif olarak Ali Emiri Caddesi takiben Elazığ Caddesi veya Ekinciler Caddesi’ne verilecektir. Kışla Caddesi’nde; İstasyon Caddesi-Kışla Caddesi kesişiminden kapanacaktır. Alternatif olarak Ekinciler Caddesi takiben Elâzığ Caddesi’ne verilecektir."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.