Diyarbakır’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır’da 15 Kasım'da "Atatürk’ün Diyarbakır’a teşriflerinin 80’inci yıl dönümü" nedeniyle bazı yolların trafiğe kapalı olacağı bildirildi.

Diyarbakır’da 15 Kasım'da "Atatürk’ün Diyarbakır’a teşriflerinin 80’inci yıl dönümü" nedeniyle alınacak emniyet tedbirlerinden dolayı etkinlik alanının yapılacağı güzergâh ile bazı caddeler araç trafiğine kapatılacağı belirtildi.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada,“15 Kasım Atatürk’ün Diyarbakır’a teşriflerinin 80. yıl dönümü ili ilgili alınacak emniyet tedbirlerinden dolayı etkinlik alanının yapılacağı güzergâh ile bazı caddeler araç trafiğine kapatılacaktır.” denildi.

Açıklamada, 15 Kasım 2017 Çarşamba günü saat 08.00 ile saat 10.30 arası trafiğe kapatılacak olan yollar şunlardır:

"İstasyon köprüsünde; Cemiloğlu Caddesi (Bağlar Polis Merkez Amirliği Önü) ile İstasyon Kavşağı arası kapanacaktır.

Alternatif olarak istasyon caddesi için Akkoyunlu Caddesi ve Mehmet Akif Ersoy Caddesine verilecektir. Ayrıca Cemiloğlu Caddesinde Bağlar Polis Merkez Amirliği önünden istasyon köprüsünü kullanmak isteyenler için Cemiloğlu Caddesi takiben Körhat Kavşağı-Şehitlik Kavşağı Mehmet Akif Ersoy Caddesine veya Göçmenler Caddesi ve Klavuz Caddesi kullanılarak Nükhet Coşkun Caddesine verilecektir."

15 Kasım 2017 Çarşamba günü saat 09.00 ile saat 11.30 arası trafiğe kapatılacak olan yollar:

Ekinciler Caddesinde; Kışla Caddesi İle İnaloğlu Caddesi arası kapanacaktır. Alternatif olarak Akkoyunlu Caddesi takiben İstasyon Caddesine verilecektir. Hintlibaba Caddesinde; Kışla Caddesi ile İnaloğlu Caddesi arası kapanacaktır. Alternatif olarak Elazığ Caddesi ve Ali Emiri Caddesine verilecektir. İnaloğlu Caddesinde; Ekinciler Caddesi ile Hintlibaba Caddesi arası kapanacaktır. Alternatif olarak Ali Emiri Caddesi takiben İstasyon Caddesi veya Elazığ Caddesine verilecektir. Kışla Caddesinde; Ekinciler Caddesi kesişiminden Hintli Baba Caddesi kesişimine kadar kapanacaktır. Alternatif olarak Elazığ Caddesi ve İstasyon Caddesine verilecektir.”

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.