Diyarbakır'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır'da gerçekleştirilecek açık hava toplantısı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yarın gerçekleştirilecek açık hava toplantısı kapsamında bazı yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Bugün saat 19.00 itibariyle etkinlik bitimine kadar kapatılacak ve alternatif yollar şöyle:

- Akkoyunlu Caddesi, Ofis Kavşak'tan itibaren kapatılacak olup, alternatif olarak Ekinciler Caddesi-Hintlibaba Caddesi'ni takiben Ali Emiri Caddesi'ne verilecek.

- Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Sezai Karakoç Kavşağı'ndan itibaren kapatılacak olup, alternatif olarak Cemiloğlu Caddesi, Kılavuz Caddesi takiben Nükhet Coşkun Caddesi'ne veya Şehitlik Kavşağı-Ali Emiri Caddesi takiben Elazığ Caddesi'ne verilecek.

- Cemiloğlu Caddesi, Cemiloğlu Kılavuz Caddesi kesişimi ve Cemiloğlu Caddesi-Gürsel Caddesi kesişiminden kapatılacak olup, alternatif olarak Kılavuz Caddesi ve Gürsel Caddesi takiben Nükhet Coşkun Caddesi'ne verilecek.

- İstasyon Caddesi, İstasyon Caddesi-İnaloğlu Caddesi kesişimden kapatılacak olup, alternatif olarak Ali Emiri Caddesi takiben Elazığ Caddesi veya Ekinciler Caddesi'ne verilecek.

- Kışla Caddesi, İstasyon Caddesi-Kışla Caddesi kesişimden kapatılacak olup, alternatif olarak Ekinciler Caddesi takiben Elazığ Caddesi'ne verilecek.

 İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler