Diyarbakır'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır'da yarın düzenlenecek olan etkinlik nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Diyarbakır Valiliği, 10 Nisan Çarşamba günü kutlanacak olan Türk Polis Teşkilatının 174. yıl dönümü etkinliği nedeniyle giriş ve çıkışlarda mağduriyetlerin oluşmaması adına trafiğe kapatılacak yol ve alternatif güzergâhları açıkladı.

Açıklamaya göre, yarın saat 07.00'den etkinlik bitimine kadar trafiğe kapatılacak yol ve alternatif güzergâhlar şu şekilde belirtildi:

"Ekinciler Caddesinde; Kışla Caddesi ile İnaloğlu Caddesi arası kapanacak olup alternatif olarak Akkoyunlu Caddesi takiben İstasyon Caddesine verilecektir.

Hintlibaba Caddesinde; Kışla Caddesi ile İnaloğlu Caddesi arası kapanacak olup alternatif olarak Elazığ Caddesi, Ali Emiri ve Lise Caddesine verilecektir.

İnaloğlu Caddesinde; İstasyon Caddesi ile Hintlibaba Caddesi arası arası kapanacak olup alternatif olarak Ali Emiri Caddesi takiben İstasyon Caddesi veya Elazığ Caddesine verilecektir.

Kışla Caddesinde; Elazığ Caddesi kesişiminden İstasyon Caddesi kesişimine kadar arası kapanacak olup alternatif olarak Elazığ Caddesi ve İstasyon Caddesine verilecektir." 

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler