Diyarbakır’da bir PKK’li öldürüldü

Diyarbakır’da bir PKK’li öldürüldü

Diyarbakır’da 3 polisin yaralandığı çatışmada 1 PKK’li öldürüldü.

Diyarbakır’da polis aracına düzenlenen saldırıda 3 polisin yaralanırken ardından çıkan çatışmalarda 1 PKK’linin öldürüldüğü belirtildi.

Konu ile ilgili Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada,  27 Kasım 2015 günü saat 06.30 sıralarında, Bağlar İlçesi Şanlıurfa Yolu üzeri Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi önünde PKK’lilerce Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait resmi ekip aracına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendiği hatırlatıldı.

Açıklamanın devamında, “Çalıntı araç ile saldırı yapan teröristler seyir halindeki resmi polis ekip aracına silahlı saldırıda bulunmuş, polislerimizin hemen karşılık vermesi sonucu karşılıklı çatışma yaşanmıştır.  Ekip aracına yönelik yapılan saldırıda ekip aracı içerisinde bulunan 3 polis memuru yaralanmış ve yaralı polisler en yakın hastanelere sevk edilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Olay yerine yakın bir alanda çatışmada kullanılan çalıntı aracın,  içerisinde ölü bulunan bir PKK’li ile birlikte terk edildiği bildirilen açıklamada, olay sonrası çevrede yapılan incelemelerde bir adet uzun namlulu silah ve 2 adet tabanca ele geçirildiği ifade edildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler