Diyarbakır'da çok miktarda uyuşturucu yakalandı

Diyarbakır'da çok miktarda uyuşturucu yakalandı

Diyarbakır’ın çeşitli mahallelerinde uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan baskınlarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik yapılan baskınlarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildiği belirtildi.

 

Açıklamada, 24 Şubat 2015 günü Kayapınar İlçesi 2’inci Sanayi Sitesi içerisinde bulunan bir iş makinesinin silindir iç kısmında yapılan aramalarda şeffaf jelatine sarılı 54 parça halinde daralı ağırlığı 210 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildiği ve suç unsuru uyuşturucu maddeleri ile birlikte M. İ. ve E.B isimli şüpheli kişilerin de yakalandığı ifade edildi.

 

24 Şubat 2015 günü Şehitlik Mahallesi’nde bulunan bir ikamette yapılan aramada ise daralı ağırlığı 90 kilo 650 gram kubar esrar maddesi ve toplam daralı ağırlığı 5 kilo 200 gram toz esrar maddesinin ele geçirildiği belirtildi. Olayla ilgili S.P ve S.K isimli şüpheli kişilerin yakalandığı ve yakalanan şüphelilerden S.P’nin tutuklanarak cezaevine gönderildiği aktarıldı. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.