Diyarbakırda güpegündüz hırsızlık

Diyarbakırda güpegündüz hırsızlık

Motosikleti dakikalar içerisinde çalınan gazete dağıtıcısı, hırsızların bu kadar cüretkar ve serbest davranmalarının artık tedirginlik verecek bir boyuta ulaştığını söyledi.

DİYARBAKIR  - Gazete dağıtımı ile ailesini geçindiren gazete dağıtıcısı Selman Karaduman, gazete bırakmak için çıktığı binadan geri döndüğünde gözlerine inanamadı.

 

Motosikletinin çalındığını fark eden Karaduman bina güvenliğinden aldığı kamera görüntülerini polise götürdüğünü belirterek, “umarım bu da çalınan diğer motorlar gibi kaybolup gitmez. Çünkü bu güne kadar çalınan bir şeyin bulunduğuna daha şahit olamadık.” siteminde bulundu.

 

“Hırsızların bu şekilde pervasız davranması insanı tedirgin ediyor”

Aboneye gazete vermek için çıktığı binanın önünde Motosikleti çalınan gazete dağıtıcısı Selman Karaduman,  aboneye gazete vermek için binaya çıktığı bir sırada motorunun iki kişi tarafından çalındığını söyledi.

Karaduman, “Hırsızlar özellikle son zamanlarda çok cüretkâr davranıyor. Adamların bir şeyden çekindiği felan yok. Hırsızların bu şekilde pervasız davranması insanı tedirgin ediyor.” dedi.

 

“Demek oluyor ki Diyarbakır’da hırsızlar artık özerklik ilan etmişler”

Motorunun çalınma görüntülerini polise götürdüklerini ancak şu ana kadar herhangi bir şeyin çıkmadığını söyleyen Karaduman “Bu güne kadar burada 3 tane motosiklet çalınmış. Tüm bu yaşananlara bakıldığında şahsen ben o motosikleti artık gitmiş sayıyorum. Zira bu güne kadar çevremizde onlarca bildiğimiz, tanıdığımız arkadaşlarımızın motosikleti çalındı ve hiçbir tanesinin motosikleti bulunmadı. Sadece motosiklette değil. Evlere giriliyor fail ortada yok. Dükkân soyuluyor, fail ortada yok. Demek oluyor ki Diyarbakır’da hırsızlar artık özerklik ilan etmişler ki polis bir şeyler yapamıyor ya da yapmıyor. Yetkililerin bu olaya eğilmesi lazım. Birilerinin, ‘bu hırsızlar niçin yakalanmıyor?’ sorusunu sormasının vakti geldi bence.” İfadelerini kullanarak yetkililer yaşananlara karşı daha duyarlı olmaya çağırdı. (Fikret Özkan  - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.