Diyarbakır'da hırsızlık operasyonları

Diyarbakır'da hırsızlık operasyonları

Diyarbakır İl Merkezinde 15 Eylül 2014 ile 10 Kasım 2014 tarihleri arasında meydana gelen 23 ayrı hırsızlık olayının failleri yapılan baskınlar sonucu yakalandı.

DİYARBAKIR  - İl Emniyet Müdürlüğü yayınladığı basın açıklamasıyla, Diyarbakır il merkezinde 15 Eylül 2014 ile 10 Kasım 2014 tarihleri arasında meydana gelen ve toplamda 23 ayrı hırsızlık olayının failleri olduğu tespit edilen 4 şahıs yapılan baskınlar sonucu yakalandığını açıkladı.

Yakalanan şahısların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda; 2 Adet Laptop Bilgisayarın ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, şahısların çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandığı ifade edildi.

Baskınlar sonrası ele geçirilen Bilgisayarların ise sahiplerine teslim edildiği ifade edildi.

Bir diğer operasyonda ise 10 Kasım 2014 ile 16 Kasım 2014 tarihleri arasında meydana gelen 37 adet hırsızlık olayının failleri olan 29 şüpheli şahsın yakalandığı belirtildi.

Baskınlar sonucu 37 olayında faillerinin tespit edildiği belirtilen açıklamada, yapılan baskınlarda; yakalanan şahısların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda;

2 Adet Laptop Bilgisayar, 1 Adet Bilgisayar Kasası,1 Adet Bilgisayar Monitörü ve Klavye, 2 Adet Cins Köpek ve 2 Adet Gözlüğün ele geçirilerek mal sahiplerine teslim edildiği belirtildi.

Yakalanan 29 şüpheli hakkında yapılan tahkikat sonrası Adli mercilere sevk edildiği belirtilen açıklamada, 7 şahsın tutuklanarak cezaevine konulduğu ifade edildi.(İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.