Diyarbakır’da kaçak sigara ve cep telefonu ele geçirildi

Diyarbakır’da kaçak sigara ve cep telefonu ele geçirildi

Diyarbakır’da yapılan baskınlarda piyasa değeri 957 bin 500 TL kaçak sigara ve 56 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Diyarbakır’da kaçakçılara yönelik yapılan baskınlarda piyasa değeri 957 bin 500 TL olan toplam 191 bin 500 paket kaçak sigara ve 56 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Konuyla ilgili Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, Diyarbakır merkezde yapılan iki farklı baskında 56 adet kaçak cep telefonu, 42 adet cep telefonu bataryası, 39 adet gizli kamera ve 4 adet ses kayıt cihazı ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamanın devamında,  “Aynı gün içerisinde yapılan çalışmalar neticesinde ilimiz merkezinden geçeceği ve yüklü miktarda kaçak sigara taşıdığı tespit edilen bir TIR’a yönelik yapılan operasyonda, tırın dorsesinden; piyasa değeri 957 bin 500 TL olan toplam 191 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirilmiştir.” denildi.

Açıklamada son olarak, “Her iki olayda toplam 3 şüpheli şahıs gözaltına alınmış, 1 şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, diğer 2 şahıs ise serbest kalmıştır. Ayrıca kaçak sigara taşınmasında kullanılan 1 araca da el konulmuştur.” ifadelerine yer verildi.  (İLKHA)






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.