Diyarbakır'da kaçırma vakası

Diyarbakır'da kaçırma vakası

Diyarbakır'da son zamanlarda meydana gelen kaçırma olaylarına bir yenisi eklendi. 20 yaşlarındaki genç 3 kişi tarafından saniyeler içerisinde araç içerisine alınarak kaçırıldı.

DİYARBAKIR  -  İsmi öğrenilemeyen bir genç bu gün saat 17.50 sıralarında kimliği belirsiz kişilerce zorla alıkonularak kaçırıldı.

Olay, Bağlar Mahallesi Cezaevi Üst Köşe olarak tabir edilen bölgede Pazar Pazarının kurulduğu sokağın başında yol üzerinde durduğu belirtilen 20 yaşlarında bir gencin kimliği belirsiz kişilerce saniyeler içerisinde araca zorla alınarak kaçırıldığı belirtildi.

Olayın görgü tanıklarından S.A’nın ilke Haber Ajansına verdiği bilgilere göre olay saniyeler içerisinde oldu.

S.A, bir anda neye uğradıklarını anlamadıklarını belirterek, “Dublo marka kirli beyaz renkte bir araç, bir anda sokağın başına geldi ve araçtan 3 kişi indi. 20 yaşlarında bir genç duruyordu sokağın başında. Çok kısa bir süre içerisinde etrafını sardılar ve çocuğu aracın içinde aldıktan sonra havaya da birkaç el silahla ateş ettikten sonra olay yerinden hızla uzaklaştılar. Ne olduğunu bizde anlamadık.” ifadelerini kullandı.

Olay yerinde bulunan başka bir kişinin de kaçırma işleminin yaptığı şahıslardan birini zaman zaman polis aracında gördüğünü söyledi.

İsmini vermek istemeyen şahıs konuşmasına devamla; “Bu adamı ben daha önce defalarca polis içinde gördüm. Hatta birkaç kez de bir Jammer aracında görmüştüm.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.