Diyarbakır’da kutlu doğum münasebetiyle bedava döner dağıtıldı

Diyarbakır’da kutlu doğum münasebetiyle bedava döner dağıtıldı

Diyarbakır’da Kutlu Doğum haftası münasebetiyle vatandaşa bedava döner dağıtıldı.

Merkez Yenişehir ilçesi Ofis semtinde bulunan Kardeşler Döner salonu, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle vatandaşa ücretsiz döner dağıttı.

İslam âleminin Kutlu Doğum haftasını kutlayan işletme sahibi Murat Gencer, amaçlarının Allah rızası olduğunu ve bütün esnafın bunu gelenek haline getirmesi gerektiğini söyledi.

Gencer, “Öncellikle tüm İslam âleminin Kutlu Doğum haftası mübarek olsun. Sadece bir sefere mahsus değil de süreklilik olsun istiyoruz. Yaklaşık 150 kilogram tavuk dönerimiz hazırlanması 2,3 gün sürdü. Amacımız Allah’ın rızasını kazanmak ve Hz Peygamberi unutturmamaktır. Bu tür etkinliklerle diğer esnafa da örnek olmak istedik.” dedi.

Bu örnek davranışın diğer esnafında yapmasını istediklerini söyleyen Enes Nart, "Bu örnek davaranışı diğer esnafta yapabilir. Bu tür örnek dalınışlarla Allah’ın Resulü unutulmamış, hatırlanmış olur.” ifadelerini kullandı.

Ömer Elelçi ise "Bu Kutlu Doğum haftasından dolayı yaptığı bu davranıştan dolayı onu kutluyorum. Allah’ın Resulünü unutmamak amacıyla Kutlu Doğum’unuz mübarek olsun." ifadelerini kullandı.

Çocuklar yoğun ilgi gösterdikleri bedava döner dağıtımından memnuniyetlerini dile getirerek, bu hayrın sahiplerine teşekkür ettiler. (Emrah Deniz-İLKHA) 












 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler