Diyarbakır'da kuyumcu soygunu

Diyarbakır'da kuyumcu soygunu

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde bir kuyumcuyu uzun namlulu silahlar ile basan soyguncular kuyumcuda bulunan altınları yanlarına alarak kayıplara karıştı.

DİYARBAKIR  - Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Gürsel caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcu bu gün akşam 18.50 sıralarında silahlı 3 kişi tarafından soyuldu.

Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre; beyaz maskeli, uzun namlulu silahlarla kuyumcu dükkânının önüne gelen soyguncular önce havaya ateş ederek çevredekilerini dağıttıklarını, sonrasında kuyumcu dükkânını taradıklarını belirttiler.

Bir kişinin nöbet tutarken iki kişinin vitrin camını tekmeleyerek kırdığını ve vitrinde bulunan altınları bir torbaya doldurduğunu söyleyen görgü tanıkları,  soygunculardan altınları aldıktan sonra koşarak olay yerinden uzaklaştıklarını belirtti.

Soyguncuların son derece soğukkanlı hareket ettiklerini belirten çevre esnafı ise sıkılan kurşunlardan dolayı tedirginlik yaşadıklarını ve bundan dolayı kepenklerini kapattıklarını söyledi.

Soygun sonrası olay yerine gelen polis, soygunun yapıldığı bölgeyi güvenlik kordonu altına alarak olay ile ilgili delil incelemesi yaptı.

Yaklaşık 1 kilogram altının çalındığı tahmin edilen soygun hakkında polis geniş çaplı soruşturma başlattı. (Ali Adiyaman - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.