Diyarbakır'da PKK operasyonu: 42 gözaltı

Diyarbakır'da PKK operasyonu: 42 gözaltı

Diyarbakır'da PKK'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 42 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır’da PKK/KCK’ye yönelik geniş kapsamlı baskınlar düzenlendi. Başlatılan çok yönlü baskınlarda 42 şüphelinin gözaltına alındığını öğrenildi.

Savcılığın açıklamasında, Soruşturma kapsamında M.D.A., M.B., Ş.K., O.K., M.Ö., Y.T., M.E., Ö.A. ve E.N. isimli 9 şüphelinin Emniyet Müdürlüğü görevlilerince gözaltına alındığı ve işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, soruşturma kapsamında Ş.K., M.K., M.T., H.B., Z.B., T.D., İ.T., N.K., E.Y., A.Y., A.Ö., ve A.K., isimli 12 şüphelinin ise İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince gözaltına alınmış alınıp kolluk işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Açıklamanın devamında, yine soruşturmalar kapsamında R.P., R.A., M.U., O.A., M.H.A. ve H.B. isimli 6 şüphelinin Emniyet Müdürlüğü görevlilerince gözaltına alınarak kolluk işlemlerinin sürdüğü kaydedilirken R.Ç., A.O., Y.E., İ.D., U.A., H.O., E.K., M.N.A., Y.T., Z.K., R.E., A.E., B.T., H.A. ve B.B. isimli 15 şüphelinin de Emniyet Müdürlüğü görevlilerince gözaltına alınmış olup, kolluk işlemlerinin devam ettiği açıklandı.

Açıklamada soruşturmaların devam ettiği belirtildi. (İLKHA) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.