Diyarbakır'da sağlıklı birey mutlu aile huzurlu toplum projesi tamamlandı

Diyarbakır'da sağlıklı birey mutlu aile huzurlu toplum projesi tamamlandı

DİB tarafından yürütülen "Sağlıklı Birey Mutlu Aile Huzurlu Toplum Projesi" Diyarbakır genelinde tamamlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yürütülen "Sağlıklı Birey Mutlu Aile Huzurlu Toplum" isimli proje, Diyarbakır genelinde tamamlandı.

İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Dicle Üniversitesinin ortaklaşa hazırladığı proje kapsamında, kent genelinde eğitim seminerleri düzenlendi.

İlçe müftüleri, şube müdürleri ile kurum personellerinin tümüne ve ailelerine yönelik gerçekleştirilen seminerlere eksiksiz katılım sağlandığı ve bunun olumlu sonuç verdiği kaydedildi.

Konuyla ilgili Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörlüğünce yapılan açıklamada, "Proje kapsamında seminerler olumlu sonuç verdi ve gelen tepkiler olumlu yönde. Bu proje kapsamında emeği geçen ve projeye katkı sağlayan Dicle Üniversitesinde görevli çok değerli akademisyenlere, İl Sağlık Müdürlüğünce projede görevlendirilen personele, Aile ve Dini Rehberlik Bürosunda görevli personellere, Diyarbakır İl Müftülüğü ve TDV gönüllüsü Psikolog Sadık Sunun'a destekleri konusunda Diyarbakır İl Müftülüğü personelleri ve çalışanları adına teşekkür eder, hürmetlerimizi sunarız." denildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.