Diyarbakır'da saldırı altındaki Gazzeliler için eller semaya kalktı

Siyonist işgalcilerin Gazze halkına yaşattığı katliam nedeniyle sabah namazında bir araya gelen Diyarbakırlılar, Filistinli mücahitlerin zaferi ve işgalcilerin helakı için ellerini semaya kaldırdı.

Bir haftadır Gazze'yi bombardıman altında tutarak Gazzelileri bebek, çocuk, kadın, yaşlı demeden bombalarla katleden işgalci siyonistlere tepkiler sürüyor.

"Aksa Tufanı" operasyonunun 8'inci gününde de Filistinli mücahitlerle işgal rejimi arasındaki çatışmalar sürerken dünyanın dört bir yanında HAMAS'a olan destek çağrıları da devam ediyor.


HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından "Sabah Namazında Aksa İçin Dua Vakti" teması kapsamında Filistinlilere destek amacıyla bir dua programı düzenlendi.

Merkez Sur ilçesi Kurşunlu Camii, Bağlar Muhammediye Camii, Kayapınar Hazreti Hamza Camii ve Yenişehir Hazreti Hasan Camii'nde düzenlenen dua ve yakarış programına çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan sabah namazının ardından Mescid-i Aksa'nın, Filistin topraklarının özgürlüğüne kavuşması ve HAMAS'ın operasyonlarının zaferle sonuçlanması için dua edildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.