Diyarbakır'da şehir içinde aşırı hız yapan otomobil kaza yaptı

Diyarbakır'da şehir içinde aşırı hız yapan otomobil kaza yaptı

Diyarbakır şehir merkezinde meydana gelen trafik kazasında araç sürücüleri hafif yaralandı. Araçlarda ise maddi hasar meydana geldi.

Diyarbakır merkez Yenişehir İlçesi Ofis kavşağında dün gece 10.00 sıralarında şehir trafiğinde aşırı hız yaptığı belirtilen 06 ROU 21 plakalı aracın, karşı şeritten kavşağa giren 21 EM 766 plakalı araca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında araç sürücüleri yaralanırken, araçlarda ağır maddi hasar meydana geldi.

 

06 ROU 21 plakalı aracın çok hızlı olduğunu ve kazanında bundan dolayı meydana geldiğini belirten bir görgü tanıkları, bu aracın hızını kesmeden kavşağa girdiğini, bundan dolayı da karşıdan gelen araçla çarpışmaktan kurtulamadığını söylediler.

 

Çarpışan iki araçtan 06 ROU 21 plakalı otomobilin cadde ortasında yan yatarak metrelerce sürüklendiğini belirten görgü tanıkları, “Araçta iki kişi vardı. Çarptığı araçta ise bir kişi vardı. Araçta sıkışanlar vardı. İtfaiyenin gelmesiyle bunlar çıkarılarak ambulansla hastaneye götürüldüler.” ifadelerini kullandılar.

 

Araçlar olay yerine gelen çekiciler tarafından çekilirken, polis olayla ilgili inceleme başlattı. (M. Sıddık Bilge / İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.