Diyarbakır'da şüpheli kaçırma

Diyarbakır'da şüpheli kaçırma

Diyarbakır'da bu gün akşam saatlerinde bir genç kimliği belirsiz kişilerce saniyeler içerisinde profesyonelce bir tarzda kaçırıldı.

DİYARBAKIR  - Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi 477’inci sokakta, 16 yaşında olduğu belirtilen bir genç, 3 kişi tarafından kimliği belirsiz kişilerce saniyeler içerisinde çok profesyonel bir yöntemle kaçırıldı.

 

Genci kaçıranların yüzlerinin açık olduğu ve üzerlerinde askeri kamuflaj renginde hücum yeleklerinin olduğunu belirten görgü tanıkları, genci kaçıranların kendisine polis görüntüsü verdiklerini, ancak polis olup olmadığını bilmediklerini söyledi.

 

“Birinin elinde kaleşnikof diğerinin elinde ise tabanca vardı”

Görgü tanıklarından S.M’den edinilen bilgiye göre, şahıslar 18.55 sıralarında merkez Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi 477’inci sokağa geldiler. Şahısların 3 kişi olduğunu söyleyen S.A, “2 kişi araçtan indi. Birinin elinde kaleşnikof diğerinin elinde ise tabanca vardı. Üçüncü bir şahıs ise 21 xx 100 plakalı Ford Focus marka gri renkli bir otomobil içinde olayın yaşandığı yere gelerek genci saniyeler içerisinde araca bindirdikten sonra olay yerinden uzaklaştılar.” ifadelerini kullandı.

 

Genci zaman zaman gördüklerini ancak kendisini tanımadıklarını belirten S.M, “zaman zaman burada İslami sohbetler veren derneklerde oturduğunu görmüşlüğüm var. Bir de sık sık camiye cemaate namaza gelirdi. Mütedeyyin biri olarak görüyorduk.” şeklinde konuştu.

 

“Bana göre bu olay organize bir iş gibi görünüyor”

Gencin  kaçırılmasından sonra olay yerinde bulunan bazı kişilerin olayı farklı bir şekilde göstermeye çalıştığını belirten S.M, olay yerinde bulunan bir, iki şahsın aracın markasını ve plakasını bile bile farklı bir şekilde göstermeye çalıştığını, kimsenin polise haber vermesine gerek olmadığını, bu durumun ailevi bir sorun olduğunu ve alacak verecek meselesi olduğunu yüksek sesle dile getirerek olayın üzerini üstünü örtmeye çalıştığını söyledi.

 

S.M, şahsen ben olayın o kadar masum olduğuna inanmıyorum. Zira adamlar çok profesyonel. Saniyeler içerisinde genci aldılar ve ortadan kayboldular. Bir de çevredekilerin o tavrını görünce, bana göre bu olay organize bir iş gibi görünüyor. Allah ailesine yardım etsin.” İfadelerini kullandı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.