Diyarbakır'da tereyağı kovasından esrar çıktı

Diyarbakır'da tereyağı kovasından esrar çıktı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yapılan yol aramasında tereyağı kovasına zulalanmış 1 kilo 205 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde yol kontrol ve arama noktasında yolcu aracındaki şüpheli şahsa ait bagajda yapılan aramada 1 kilo 205 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından Sur ilçesi Mermer Jandarma Karakol Komutanlığı önünde yol kontrol ve arama faaliyetinin icra edildiği belirtildi.

Açıklamada, "İcra edilen yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında; bir yolcu minibüsü içerisinde şüpheli hareketler sergileyen bir şahsın üstünde ve eşyasında arama yapıldı. Minibüsün bagajında şahsa ait donmuş tereyağı kovası içerisine gizlenmiş, 2 ayrı paket halinde ve satışa hazır toplam 1 kilo 205 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir." denildi.

Olayla ilgili olarak, ele geçirilen uyuşturucu maddesinin muhafaza altına alındığı, şüpheli hakkında ise adli işlemlere başlanıldığı ifade edildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.