Diyarbakır'da uyuşturucu baskını

Diyarbakır'da uyuşturucu baskını

Diyarbakır Valiliğince yapılan yazılı açıklamada, .Jandarma tarafından yapılan uyuşturucu baskınlarında 170 kg. kubar esrar ile bin 215 kök kenevir bitkisinin ele geçirildiği belirtildi.

DİYARBAKIR- Diyarbakır Valiliği yaptığı yazılı açıklamada Diyarbakır Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yapılan uyuşturucu baskınlarında 170 kg. kubar esrar ile bin 215 kök kenevir bitkisinin ele geçirildiği açıkladı.

 

 

Lice Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile yapıldığı belirtilen baskınların Diyarbakır’ın Lice İlçesi Karahasan Mahallesi Hamuk Komu mevkiinde gerçekleştiği belirtilen açıklamada, 31 Ekim 2014 tarihinde sabah saat 03.00 te yapılan baskınlara, İl Jandarma Komutanlığı KOM Timleri, Uyuşturucu Madde Arama Köpekleri, Adli Kolluk Ekibi ve Olay Yeri inceleme Timlerinin katıldığı belirtildi.

 

 

Baskınlar sonucu, 170 kg. kubar esrar ile bin 215 kök yasadışı kenevir bitkisinin ele geçirildiği belirtilen açıklamada,  olay ile ilgisi olduğu belirtilen 2 şüphelinin de yakalandığı ve adlî mercilere sevk edildiği ifade edildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler