Diyarbakır’da uyuşturucu koordinasyon kurul toplantısı yapıldı

Diyarbakır’da uyuşturucu koordinasyon kurul toplantısı yapıldı

Diyarbakır Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından sekretarya işlemleri yürütülen 2015 yılı 4’üncü Diyarbakır il Uyuşturucu Koordinasyon Kurul toplantısı yapıldı.

Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından sekretarya işlemleri yürütülen 2015 yılı 4’üncü Diyarbakır İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurul Toplantısı, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda, Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. Murat KOÇ’ un başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya, İl Sağlık Müdürü M. Sait Avar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ruken Tanaman,  Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Mustafa Korkutata, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Yurttutan, Gençlik ve Spor Müdürlüğünden Erdal Yiğit, İş Kur İl Müdürlüğünden Erhan Yüksekol, Tapu ve Kadastro 7. Bölge Şube Müdürlüğü, Çematem, Adli Tıp Kurumu, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Diyarbakır Şubesi, Denetimli Serbestlik ve diğer ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Toplantıda, uyuşturucu ile mücadelede Diyarbakır’daki mevcut durum, tespit edilen yeni sorunlar ve bunlara yönelik çözüm önerileri, sosyal projeler, üye kurumlar tarafından yürütülen ve yürütülmesi planlanan faaliyetler hakkında geniş kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler