Diyarbakır'da uyuşturucuyla mücadele toplantısı yapıldı

Diyarbakır'da uyuşturucuyla mücadele toplantısı yapıldı

Diyarbakır Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından sekretarya işlemleri yürütülen 2. Diyarbakır İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurul Toplantısı yapıldı.

 DİYARBAKIR - Diyarbakır Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda, 2014 yılı 2. Diyarbakır İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurul Toplantısı yapıldı

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü  toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Diyarbakır Vali Yardımcısı Taner Bircan, Diyarbakır Halk Sağlığı Müdürü Doktor Fatih Mehmet Aslan, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Sait Avar, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü M. Ertan Atalar, İl Müftüsü Nimetullah Erdoğmuş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, İş Kur İl Müdürü İsmail Koç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ruken Tanaman, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Profesör Doktor Günay Saka, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı’nda görevli Doçent Doktor Abdullah Atlı, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Doçent Doktor Salim Bilici, İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Ufuk Gökmen, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Yasin Durmuş, Tapu ve Kadastro 7. Bölge Müdür Yardımcısı İskender Akkuşci, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda görevli Danışman Sultan Şafak, Diyarbakır Barosu Yazı İşleri Müdürü Ahmet Karadaşlı, ÇEMATEM ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Diyarbakır Şubesi ile diğer kurum temsilcileri katıldı.

 

Yapılan toplantıda,  uyuşturucu ile ilgili Diyarbakır’daki mevcut durum, tespit edilen yeni gelişmeler, sorunlara yönelik üretilecek çözüm önerileri, projeler, üye kurumlar tarafından yürütülen ve yürütülmesi planlanan faaliyetlerin konuşulduğu belirtildi.

 

Toplantıda ayrıca madde bağımlısı yetişkinlerin tedavisinin de konuşulduğu, AMATEM’in açılması için gerekli çalışmalar ve kurum temsilcilerinin mutabakatı ile hazırlanan Diyarbakır İl Uyuşturucu Eylem Planı hakkında geniş kapsamlı değerlendirmelerin yapıldığı belirtildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.