Diyarbakır’da yarın bazı yollar kapanacak

Diyarbakır’da yarın bazı yollar kapanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Diyarbakır’a ziyareti dolayısıyla bazı güzergâh ile caddelerin trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Diyarbakır Valiliği, 17 Mart 2018 Cumartesi günü (yarın) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır’a ziyareti dolayısıyla bazı güzergâh ile caddelerin trafiğe kapatılacağını bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, “17 Mart 2018 Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İlimiz Diyarbakır’ı şereflendireceklerdir. Bu ziyaret kapsamında alınan trafik ve güvenlik tedbirleri için; bazı yollarımızda kapama ve alternatif güzergahlara mecburi yönlendirmeler yapılacak." denildi.

Açıklamada Suriçi'ne gitmek  isteyen vatandaşların Sur kapılarından yaya olarak giriş yapmaları ve Suriçi'nde gezinebilmeleri için her türlü tedbir alındığı belirtilerek şöyle denildi:

“Seyrantepe Spor Kompleksine ulaşan Elazığ Yolu (Elazığ Caddesi) Yatırım İzleme ışıklı kavşağından Cuma günü saat 23.00 itibariyle trafiğe kapatılacaktır. Elazığ’dan gelen trafik akışı da Eğitim Araştırma Hastanesi Kavşağında Cuma günü saat 23.00 itibariyle kapatılarak alternatif güzergah olarak 50 metrelik yola mecburi yönlendirilecektir. Sur İlçesi Kıbrıs-İnönü Caddesi Dağkapı ile Urfa Kapı arası, Melik Ahmet Caddesi dahil olmak üzere, Cumartesi günü Saat 00.01 itibariyle araç trafiğine kapatılacaktır. Gazi Caddesi ise Cumartesi günü Saat:10.00 itibariyle tüm araç girişlerine kapatılacaktır."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.