Diyarbakır’da yarın bazı yollar trafiğe kapalı olacak

Diyarbakır’da yarın bazı yollar trafiğe kapalı olacak

Diyarbakır’da yarın yapılacak olan Nevruz kutlamaları dolayısıyla bazı güzergâhların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

21 Mart 2018 Çarşamba günü (yarın) yapılacak olan Nevruz etkinliği gerekçesiyle Diyarbakır’da bazı cadde ve güzergâhların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Konu ile ilgili olarak Diyarbakır Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada 21 Mart 2018 Çarşamba günü Diyarbakır’da yapılacak olan Nevruz etkinlikleri kapsamında güvenlik tedbirlerinden dolayı etkinlik alanının yapılacağı güzergâh ile bazı caddelerin araç trafiğine kapatılacağı belirtilerek, 21 Mart 2018 Çarşamba günü saat: 00:00 itibari ile etkinlik bitene kadar trafiğe kapatılacak olan yollar şöyle sıralandı;

Zümrütkent Caddesinde; TÜVTÜRK Muayene İstasyonu Kavşağı’ndan Fidanlık Kavşağı’na kadar olan kısım ve bu caddeye açılan cadde ve sokaklar kapatılacaktır.

Evrim Alataş Caddesinde; Evrim Alataş Caddesi Aram Tigran Caddesi kesişiminden NEVRUZ PARK altında bulunan Evrim Alataş Caddesi Şengal Caddesi kesişimi boyunca ve bu caddeye açılan cadde ve sokaklar kapanacaktır.

Alternatif olarak; Yeni Mardin Yolu, Çevik Caddesi, Zümrütkent Caddesi Mezarlık Yolu ve Yenihal ikinci caddeye verilecektir.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.