Diyarbakır’da zincirleme trafik kazası: 3 yaralı

Diyarbakır’da zincirleme trafik kazası: 3 yaralı

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde 4 aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde 4 aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza Dörtyol Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Elazığ istikametinden gelen 33 CVJ 32 plakalı minibüs, önünde seyreden 3 araca çarptı. Kazada 34 JBU 83 plakalı otomobil ile Ergani belediyesine ait 21 HC 025 plakalı araç hurdaya dönerken 23 KC 791 plakalı minibüste hafif hasar oluştu.

Osman Karabacak ve Hacı Çakmak kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken hurdaya dönen belediye aracında bulunan Sinan Avcı Ambulansla Ergani Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Görgü tanıkları kazaya neden olan aracın frenlerinin tutmadığını ve kazanın bu nedenle çıktığını iddia ettiler. Kazaya neden olan aracın kendi minibüsüne çarptığını ifade eden Hamit Uluğbey, kazayla ilgili şunları söyledi:

“Servise gidiyordum. Dörtyol ışıklara geldiğim zaman ses geldi. Sağ taraftan bir araba arabama çarptı. Zincirleme kazada 4 araç hasar gördü.”

Kaza sonrası itfaiye araçları soğutma çalışması yaptı. Akabinde kazaya karışan araçlar çekiciyle kaza yerinden kaldırıldı. Kaza nedeniyle Dörtyol kavşakta trafik bir süre aksadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLKHA










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler