Diyarbakırlılar elektrik kesintilerine isyan etti

Diyarbakırlılar elektrik kesintilerine isyan etti

Diyarbakır merkeze bağlı bazı mahallelerde, son bir haftadır sıklaşan elektrik kesintilerine tepki gösteren Diyarbakırlılar, Dicle Elektrik Dağıtım AŞ.'nin önünde, protesto eylemi yaptılar.

DİYARBAKIR-  Diyarbakır merkez Yüksekköy,  Güvendere, Harput, Bahçelievler ve Çatalboğaz mahallesi sakinleri, son bir haftada, elektrik kesintilerinin sıklaştığını belirterek, DEDAŞ'ın önünde protesto eylemi yaptılar.

 

Konu ile ilgili olarak kendilerine bir açıklama yapılması gerektiğini dile getiren eylemciler,  "Bu anlamsız kesintilere bir an evvel son verilmelidir," diyerek tepkilerini ortaya koydular.

 

Sayaçlarını dışarıya çıkarmadıkları gerekçesiyle bir haftadır elektriklerinin kesik olduğunu ifade eden Ahmet Arslan, “Sadece beş köyün elektriğini kesmişler. Yüksekköy,  Güvendere, Harput, Bahçelievler ve Çatalboğaz köyleri.  Bizler buruya hakkımızı aramaya geldik. Bu yapılanlar haksızlıktır. “  diyerek tepkilerini dile getirdi.

 

Mahalle sakinlerinin DEDAŞ önündeki kesintileri devam ederken, yetkililerden olay ile ilgili herhangi bir açıklama henüz yapılmadı.  ( Hasan Önalan  - İLKHA)

Diyarbakır haber

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.