Diyarbakırlılar Muhammedî sevdaya güllerle davet edildi

Diyarbakırlılar Muhammedî sevdaya güllerle davet edildi

​Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllüleri, Diyarbakır'da pazar günü gerçekleştirilecek "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğine gül dağıtarak halkı davet etti.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Diyarbakır İl Koordinatörlüğü tarafından Pazar günü saat 13.00'te Newroz Parkı Miting Alanında düzenlenecek olan "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği için çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda, "Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vessleam)" temalı etkinlik öncesi, küçük kız çocuklar eşliğinde başta Hazreti Süleyman Camii yerleşkesi olmak üzere birçok noktada vatandaşlar, gül hediye edilerek etkinliğe davet edildi.

Platform yetkilileri, halka dağıttıkları gül ile birlikte gülsuyu, şeker ve broşür de verdi. Platform gönüllülerine teşekkür eden vatandaşlar, etkinliğe katılacaklarını ifade ettiler.

Vakıf gönüllüleri, kentin çeşitli yerlerini pankart, afiş ve flamalarla donattı. Ayrıca iş yerlerine, caddelerdeki kavşaklara, köprülere, dolmuş ve otobüslerin camlarına, etkinliğe davet için Türkçe ve Kürdçe (Kurmancî, Zazakî) yazılı afiş ve pankartlar asıldı.

Diyarbakır halkını etkinliğe davet etmek amacıyla her eve Hazreti Muhammed'in 40 sünnetini konu alan, Araştırmacı-Yazar Özkan Yaman'ın kaleme aldığı "40 Hadis 40 Ders" kitabı dağıtarak etkinliğe davet eden platform üye ve gönüllüleri, kent merkezi ve kırsaldaki evleri dolaşıyor.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Diyarbakır Koordinatörlüğü, 28 Nisan Pazar günü saat 13.00'te Newroz Parkı Miting Alanında düzenleyecekleri "Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğine herkesi davet etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler