Doğmadan PKK zulmünü tadan bebek doğdu

Doğmadan PKK zulmünü tadan bebek doğdu

PKK/HDP militanları, 26-27 Aralık 2014 tarihinde Cizre'de Nur mahallesinde yaptıkları saldırıda bir evi, içindeki insanlarla beraber ateşe vermişti. O tarihte evin içinde annesinin karnında olan Abdullah bebek, PKK zulmü ile tanıştı. Hayata gözlerini açan

PKK/HDP vahşeti ile doğmadan tanışan Abdullah bebek, belki de bir ömür boyu bu vahşetin etkisini üzerinde taşıyacak. 26-27 Aralık 2014 tarihinde PKK/HDP çeteleri, dağdan inen silahlı militanlarla beraber Cizre'de HÜDA PAR üyelerinin kaldığı Nur mahallesindeki evlere saldırdı.

Polis ve askerin müdahale etmediği saldırılarda PKK militanları bir evi, içindeki insanlarla beraber ateşe verdi.

PKK militanlarının ateşe verdikleri ev Gözüngü ailesine aitti. Evin hanımı Deniz Gözüngü, 5 yaşındaki Helen ve 2 yaşındaki Uğur'la beraber evin banyosuna saklanıp kocasına haber verdi.

Şemsettin Gözüngü ve arkadaşları banyo duvarını kırarak Deniz Gözüngü ve 2 çocuğu son anda yanmaktan kurtarmıştı.

ABDULLAH BEBEK
Gözüngü çiftinin o vahşetten bir ay sonra bekledikleri bebekleri dünyaya geldi. Gözüngü çifti bebeklerini kucağına aldı. Ancak PKK militanlarının evi ateşe verdiği zamanda annenin hem kendini hem 2 çocuğunu kurtarmaya çalışmasının bebeğe sıkıntı verdiği ortaya çıktı.

EVİMİZ YANDI
Doğan çocuklarına Abdullah ismini verdiklerini belirten Baba Şemsettin Gözüngü, “27 Aralık'ta PKK'liler, eşim ve çocuklarım evdeyken evimi ateşe verdiler. Bu olaydan sonra çok zor günler geçirdik. Evim yandığı için komşularda ve babamın yanında kalıyoruz. Psikolojimiz bozuldu, ama şimdi çok iyiyiz Allah'a şükürler olsun.

Evimizin yanmasından sonra devletten herhangi birileri bizimle ilgilenmedi. Mağduriyetimizi gidermemiz konusunda kimseden destek almadık.” dedi.

PROVOKASYON DİYENLER  BİZİ ÖLDÜRMEK İSTEDİ
Baba Şemsettin Gözüngü, “Bu saldırıdan sonra PKK medyası ve ilgilileri bu olayın bir provokasyon olduğunu söyleyip yazdılar. Provokasyon diyenlerin kendileri bu saldırıları yaptı. Bunların başımıza açtığı bu olaylardan dolayı onlara hakkımızı helal etmiyoruz.” diye konuştu.

BEBEĞİM ZARAR GÖRDÜ
Anne Deniz Gözüngü de, “27 Aralık'ta PKK'liler evimize saldırıp ateşe verdiler. Çocuklarımla beraber bizi diri diri yakmak istediler” dedi.

Çocuklarını kurtarmaya çalışırken aldığı darbelerden dolayı bebeklerinin zarar gördüğünü anlatan Anne Deniz Gözüngü, “O zaman 8 Aylık hamileydim.

Ben çocuklarımı kurtarmaya çalışırken karnımda zedelenme yaşandığı için bebeğim sağ eli sakat olarak doğdu. Bunun hakkını nasıl ödeyecekler, Allah'a ne hesap verecekler? Allah bizim hakkımızı onlara bırakmasın. Biz Müslüman olduğumuz için bize bu saldırıları yaptılar. Allah onlara hakkımızı bırakmasın. Ben öbür dünyada onlardan davacı olacağım.” şeklinde konuştu.

MAHKEME-İ KÜBRADA DAVACIYIZ
Evleri PKK tarafından yakıldığı için çok zor günler geçirdiklerini anlatan Anne Deniz Gözüngü, “Biz onlara ne yaptık ki bizlere bunları yaşattılar.

Olaylardan sonra şu an evimiz yok, komşularımızda ve kayın babamda kalıyoruz. Bizlere bu acıları yaşatanlara Mahkeme-i Kübra'da davacıyız.

Bunları yapanlar kendilerini günahsız gösteriyorlar ama herkes gördü ve anladı ki bunu bize PKK yaptı. Biz Müslüman olduğumuz için onlara boyun eğmediğimiz için bizi öldürmek istediler” diye konuştu. (Doğruhaber)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.